22. Rendszer bejegyzés: Flóriánban tárgyalások

10850 ID


"A domain név vagy más néven a blogod slugja egy mozdulattal átírható, de ennek számos hátránya lehet amelyekre itt szeretném felhívni a figyelmed:

- A bejegyzéseidben található hivatkozások, amelyek a blogodon található bejegyzésekre mutatnak nem fognak többet működni csak abban az esetben, ha azokat egyenként módosítod az új urlre.

- Azok a külső hivatkozások amelyek a blogod bejegyzésére vagy bejegyzéseire mutatnak ugyancsak nem fognak működni, csak abban az esetben ha azokat is módosítják az új címre.

- Valamint az eddigi Statisztikák a Toplista résznél az Aktuális adatoknál a Követők száma nullázodni fog, mivel ezt URL alapján mértük a blogod címe alapján. http://blogodcíme.blog.hu/admin/stat/top linken látod ezt.

- Abban az esetben, ha facebook kommentrendszert használsz akkor a kommentek a blog slugjának megváltoztatása után eltűnhetnek.

- A bejegyzésekbe beillesztett képekkel is lehetnek problémák bár ennek kisebb a valószínűsége.

Javaslom, hogy a folytonosság megörzésének érdekében indíts egy másik blogot. Ha mégis ezt a blogot szeretnéd átneveztetni, akkor arra is van lehetőség, de a fenti lehetőségek közül az első három mindenképpen befog következni és annak kijavításában nem tudunk neked segíteni."Mivel 11 településcsokor maradt már így léptem, mert más esetben a uzen.blog.hu-t kell átneveznem Jézus az Emberiséghez, s valahol kell meglépnem egy új Sopron-Mohács-Vác oldalat, de csak az adott hatókörben lehetséges, tehát Szombathely, Mosonmagyaróvár nem jó, ahonnan már van ajánlatom.

Nem az uzen.blog.hu-ról, hanem az http://uze-.blog.hu-ról van szó, mely Gondolkodj el címen szerepel, amelyet jó lenne, ha uz-e.blog.hu-ra lehetne áthelyezvén, s akkor fejleszteni is lehetne azt a blogot is. Úgy is megcsinálhatod, hogy teljesen letörlöd az uze-.blog.hu bejegyzéseit, mert teljesen másra szeretném használni, de már uz-e.blog.hu elérhetőséggel, üdvözlettel: Andre 

A tárgyalások megszakadtak!!!
 

22. Rendszer bejegyzés: Flóriánban tárgyalások hozzászólásai

Szólj hozzá


Kategóriák
Kereső
HonlaprendszerüNK

 

0.035 mp