Holnapra aktualizálva leszen az Örömhír

Mint a címben említettem, jelenleg a lelkitársam, jegyesegyetlenem névnapjáig van feldolgozva az állomány, holnap már a 39. születésnapjáig. A gond tulajdonképpen ott adódik, hogy a http s a https valami oknál fogva nem akar megférni egymás mellett, ezért akinek a képek kellenek azoknak ajánlatos felkeresni az Esztergom-Vác , Kadarkút-Siófok-Veszprém , valamint a Keresztes Imahadjárat , s hozzácsatlakozó oszlopok  s ha még ezek után sincsen érthetően meg el kellene mennie az adott illetőnek Tatára...

Ami miatt nem készült el azt pedig ezeken a címeken lehet elérni:

Jézus Él! – Akik fényben állnak …

Reggel óta Kecskemét pár óra???, irány SOPRON

Hamarosan újra elérhetõek lesznek az 5mp.eu oldalai. Már csak órák kérdése...
Folyamatos szervertúlterheltség miatt, kollegáink gõzerõvel dolgoznak egy erõsebb és gyorsabb szerverre költözésen.

Elnézésedet és türelmedet kérjük.

A végeredmény egy sokkal gyorsabb és stabilabb weblap lesz, ami a közös érdekünk.
 

It works!

This is the default welcome page used to test the correct operation of the Apache2 server after installation on Debian systems. If you can read this page, it means that the Apache HTTP server installed at this site is working properly. You should replace this file (located at /var/www/html/index.html) before continuing to operate your HTTP server.

If you are a normal user of this web site and don't know what this page is about, this probably means that the site is currently unavailable due to maintenance. If the problem persists, please contact the site's administrator.

Configuration Overview

Debian's Apache2 default configuration is different from the upstream default configuration, and split into several files optimized for interaction with Debian tools. The configuration system is fully documented in /usr/share/doc/apache2/README.Debian.gz. Refer to this for the full documentation. Documentation for the web server itself can be found by accessing the manual if the apache2-doc package was installed on this server.

The configuration layout for an Apache2 web server installation on Debian systems is as follows:

/etc/apache2/
|-- apache2.conf
|    `-- ports.conf
|-- mods-enabled
|    |-- *.load
|    `-- *.conf
|-- conf-enabled
|    `-- *.conf
|-- sites-enabled
|    `-- *.conf
     
 • apache2.conf is the main configuration file. It puts the pieces together by including all remaining configuration files when starting up the web server.
 • ports.conf is always included from the main configuration file. It is used to determine the listening ports for incoming connections, and this file can be customized anytime.
 • Configuration files in the mods-enabled/, conf-enabled/ and sites-enabled/ directories contain particular configuration snippets which manage modules, global configuration fragments, or virtual host configurations, respectively.
 • They are activated by symlinking available configuration files from their respective *-available/ counterparts. These should be managed by using our helpers a2enmod, a2dismod, a2ensite, a2dissite, and a2enconf, a2disconf . See their respective man pages for detailed information.
 • The binary is called apache2. Due to the use of environment variables, in the default configuration, apache2 needs to be started/stopped with /etc/init.d/apache2 or apache2ctl. Calling /usr/bin/apache2 directly will not work with the default configuration.
Document Roots

By default, Debian does not allow access through the web browser to any file apart of those located in /var/www, public_html directories (when enabled) and /usr/share (for web applications). If your site is using a web document root located elsewhere (such as in /srv) you may need to whitelist your document root directory in /etc/apache2/apache2.conf.

The default Debian document root is /var/www/html. You can make your own virtual hosts under /var/www. This is different to previous releases which provides better security out of the box.

Reporting Problems

Please use the reportbug tool to report bugs in the Apache2 package with Debian. However, check existing bug reports before reporting a new bug.

Please report bugs specific to modules (such as PHP and others) to respective packages, not to the web server itself.


 

Kecskeméti Ajándék

Karbantartás folyamatban.
Folyamatos szervertúlterheltség miatt, kollegáink gõzerõvel dolgoznak egy erõsebb és gyorsabb szerverre költözésen.

Várhatóan vasárnap indul újra az 5mp. Elnézésedet és türelmedet kérjük.

A végeredmény egy sokkal gyorsabb és stabilabb weblap lesz, ami a közös érdekünk.A két féléve-ébredések, walesi ébredés-jelenések-1830, 1840, 1846, 1858, 1871, 1879, 1885 - 1917, 1932, 1933, 1945, 1947, 1953, 1956, 1958, 1961, 1972, 1975, 1981, 1983, 1985, 1993, 1995, 1997 - 2004, 2009, 2013 - HRNK


“Úgy szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket!” (Jn 13,34)

http://kepkezelo.com/images/qpiaomiby8v1hn9kd1h.gif

1. Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből! 2. Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!" (Mk 12,30-31) 1. Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa. 2. Boldogok a szelidek,mert ők bírják a földet. 3. Boldogok, akik sirnak,mert ők megvigasztaltatnak. 4. Boldogok, akik éhezik és szomjúhozzák az igazságot, mert ők kielégíttetnek. 5. Boldogok az irgalmasok,mert ők irgalmasságot nyernek. 6. Boldogok a tisztaszivűek,mert ők meglátják az Istent. 7. Boldogok a békességesek,mert ők Isten fiainak hívatnak. 8. Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért,mert övék a mennyek országa." (Mt 5,1-10.)

http://kepkezelo.com/images/mucy6ivfvg6riiliau1w.png„Uram, megteszem. Nem érdekel, mit mond a sátán. Nem érdekel, mit mondanak mások. Tudom, hogy olyan jó terveid vannak az életemre nézve, amiket az értelmem fel sem tud fogni – olyan dolgok, amelyek afölött vannak, mint amit kérnék, vagy el tudnék képzelni. És a Szellemben való ima által meghallom ezeket.”


http://kepkezelo.com/images/rfqn8ualgkjxqygcjsxf.png

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

http://kepkezelo.com/images/q0pxgb48zu3a6kh1kiis.jpg

Uram, aki értünk és bűneinkért adta egyszülött fiát, Add nékem mindig mindenkor tisztán láthassak Mindig lássam be ha tévesem gondolkodni akartatnak Soha nem engedjed hogy ne lássam az igazságot Soha ne engedjed hogy ne vegyem észre a valóságot!Add jóságos Uram teremtő Atyánk, Aki értünk adta egyetlen fiát, A kereszten büneik bocsánatáért, Mutasd kérlek nekünk az igaz utat, Mely elvezet hozzád és fiadhoz, A mi nevünk és szeretteink neve, Benne legyenek az Élet könyvében! A szeretteink neve és a mi nevünk, Benne legyenek az Élet könyvében!

http://kepkezelo.com/images/c7liuhlfuv5efvey6auo.gif

IMA A HALÁLBÓL A REMÉNYSÉGRE Uram! Vezess engem a halálból az életre, a hazugságból az igazságra. Vezess engem a kétségbeesésből a reménységre, a félelemből a bizalomra. Vezess engem a gyűlöletből a szeretetre, a háborúból a békére. Engedd, hogy béke töltse be szíveinket, a mi világunkat és az egész világmindenséget!Szentlélek töltsd el mindenkor szívünket, lelkünket, s kérjük mindenkor a kedvesünk szívét, lelkét és mindenét töltsd el, Segíts meg minket, hogy örökéletet nyerhessünk, s segíts mindenkinek aki ezt kéri. Hisszük, hogy értünk adta égi édesapánk, Uramatyánk egyszülött fiát a kereszten a bűneink bocsánatáért. Űz ki belőlünk minden gonoszt, és kérlek töltsél el bennünket a Szentlélek erejével.Édes Atyám! Az Úr Jézus Krisztus nevében jövök hozzád. elismerem a nagyságodat és megvallom, hogy Te minden fölött úr vagy. Te teremtettél mindeneket és én is a teremtményed vagyok és mint teremtmény jövök a teremtőm elé. Én bűnös ember vagyok és sokat vétkeztem ellened az életemet káoszba vittem. De most elhatároztam, hogy hozzád jövök és megtérek és elfogadom a Názáreti Jézus Krisztus áldozatát. És elismerem, hogy erre az áldozatra van nekem is szükségem. Ezért megnyitom a szívemet és kérlek, hogy jöjj be a szívembe és bocsássál meg nekem minden bűnt, é következményeitől szabadítsál meg. Hiszek benned Jézus Krisztus és hiszem, hogy meghaltál értem, hiszem, hogy Te vagy az élő Isten fia akit az Atya feltámasztott a halálból. Elfogadlak uramnak, szabadítómnak, megmentőmnek, gyógyítómnak. Átadom a szívemet Neked és kérlek szabadítsál meg és teremtsél bennem tiszta szívet. Te azt ígérted ha valaki hozzád jön Te ki nem veted. Ezért kérlek vezess az Atya jelenlétébe mert Te vagy az ajtó. és csak Rajtad keresztül járulhatok a színe elé. Köszönöm a szabadításodat és, hogy elfogadtál. Dicsérlek és imádlak teljes szívemből erőmből a Jézus Krisztus nevében az Atya Isten dicsőségére. Ámen


http://kepkezelo.com/images/7hdjyfye8tque1x159t9.png


Uram, neked engedelmeskedve hadd éljem át mások megújításán fáradozva a saját helyreállásom csodáját!


„Úr Jézus, örvendezem, hogy Te az áttörésem Istene vagy. Köszönöm, hogy a Te erőd söpör végig az életemen. Tudom, hogy nincs olyan probléma, ami ellene tudna állni. A szegénység nem tud ellenállni neki. A családi problémák nem tudnak ellenállni neki. Az ördög semmivel nem tudja megakadályozni a győzelmemet. Dicsérlek ezért Téged MOST! Ámen!”


http://kepkezelo.com/images/mnmayb7paszuwp554f.gif2010, 2011, 2012, 2013 - Fontos - Tanítványként - HKSZCSPSZV-HRNK
 

Miklóstelepnél nagyon-nagy a gond, orvosolva október 2-án

Bővítettem, de mégsem tudom szerkeszteni az újakat, írtam, még választ nem kaptam rá. Mint amikor Péterhegyen, oly módszerrel lett bővítése kiépítve, de míg nem lehetséges a felső bejelentkező sort látni, addig értelmetlen a linkelést megmutatnom...


Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Észak-Alföld
Észak-Magyarország
Közép-Dunántúl
Közép-Magyarország
Nyugat-Dunántúl


 

Frissítésként még 2017 szeptember 24-én is fennáll a gond, nem tudom, hogy most akkor mégis mit csináljak, választ nem kaptam a kérésemre, de nem csodálkozok rajta, mert keresik a hibát, hogy mégis mi okozza, pedig valószínűleg a sejtésem szerint az a sok beregisztrált, de nem szerkesztett oldal, amely se nem szerkesztett, vagy még nem is szerkeszthető...

Ami az andre. Glapon volt, annak egy része Szombathely II-re került

Mint ismeretes valamikor volt egy Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!, ennek egy része most már a Böjt-Engesztelés-Ima -hoz került, viszont még 84 ima hiányzik, a mostani szerkesztési tender alapján. Ez a 84 ima, hol nincsen, hol pedig csak 62 hiányt mutat. Eléggé érdekesen alakulván, lényegében megleltem az ott lévő blogjaim nagy részét is, tehát így fejleszteni lehet ennek ebben a rendszerben lévők egyikének párját Szombathelyen. Elég durva bejegyzések, de a háború is egyre durvább, tehát nem kell csodálkozni rajta. Annak idején ezek nem voltak megosztva nagy közönség számára, csak közvetlen környezetem szerezhette meg ezeket az információkat. Annak idején ezek olyan bejegyzések voltak, ami sokaknak akkor segítség lett volna, de én a lelkitársammal akartam először ezeket megosztani, s hogy majdan döntsük el, hogy világgá kürtöljük. Nem kell megijedni, ez még csak a jéghegy csúcsának a hegyfoka, ennél sokkal de sokkal durvább dolgok fognak napvilágot látni, s ezt senki nem képes meggátolni, amikor utasítanak, akkor kerül fel. Nagyon sok olyan információ van, melyekre már nem is emlékeztem, hogy ez már bent van nálunk, de ahogyan egyre közelebb kerülünk a Nagy Figyelmeztetéshez, nekem nincsen jogom senkitől megtagadni a lehetőséget, amely lehethogy neki az utolsó szalmaszála, hogy felismerje teremtményi mivoltját.

2 hónap alatt 44 bejegyzés 135 látogatóval

Hogy sok, vagy kevés az nem én dolgom eldönteni, ez van mérve a belső statisztikában. Ami méginkább fontos 10000 bejegyzés az uzenetblogol.blog.hu alatt, tehát indulni kell a Jézus az Emberiséghez II. a Sopron-Vác-Mohács helyén, viszont a tárgyalások megszakadtak, s úgy vagyok vele, majd megkapom az útbaigazítást, addig is előre hátulról, részben azonos átvizsgálván új feladattal ellátva a Szegedi besegítéssel. Akinek ez nem érthető az keressen olyat, amely rám jellemző, de nem tüntettem fel a HonlaprendszerüNKben, mert még gyengének vélem. Hogy valójában tényleg az, azt majd az idő eldönti, viszont nem nagyon akarják azt, hogy Sopron-Vác-Mohács időlegesen eltünjön, máshová kerüljön, ajánlatokat kérek, csak azoktól akik-e három város valamelyikében szeretnék, hogy náluk legyen a Sopron-Vác-Mohács. További három település is tehet ajánlatokat, ezek Sümeg, Esztergom, Sükösd.

Pontosítások Sátoraljaújhelyen

Hogy mennyi idő alatt érkezett meg, abba nincsen kedvem belemenni, tehát akit érdekel megkeresi az okot a honlap alján. Az, hogy még hány helyen kell módosítanom miatta azt meg már természetesnek vélem, mert nagyon kevés szivárványt lehet látni útjaim során. Lehet belemenni, hogy tulajdonképpen miért, de ha leíróm, akkor is sokan azt mondják az még nem ilyen közel van, így mindenkire rábízóm kérje a megkülönböztetés lelkületét még az álmaihoz is... , mert igen alaposan bűnös természetünk ellen lázad, ha fatimai Jácintának adott üzenetekre gondolunk, akkor tényleg egyre kevesebb lesz a természetes szivárvány...

2017 év felvive a másik helyre is Flóriánnál=240 bejegyzés

Megszakadtak a tárgyalások, mert egyetlen pöcköt nem értik, hogy hogyan kell átvinni. A szerkezet ugyanaz majdnem, csak az utolsó kettő ékezetes betűnek helyet kellene cserélni, erre volt lassan már kéthetük, hogy megértsék, de mindezidáig azon vannak, hogy újabb legyen több, ami meg nekem nem tetszik, mert mivel rakom tele azokat. A szerkezet szinte ugyanaz, levelezéseim alapján  lényegében több, mint felét helyre lehetne állítani, csak meg kellene nekik érteniük az utolsó kettőnek az összecserélését. A másik meg nem elég nekik, hogy 9 otttelepszik, s hármat meg nem akarok, mert nincsen annyi tematikus összeállításom, amelyet nyilvánosságra küldhetem... Végre ezt kellene megérteniük, lehethogy lesz, ha megadatik, de annak nincsen értelme, hogy ha majdan eszembe jut, akkor gondozom...


Kategóriák
Kereső
HonlaprendszerüNK

 

0.01 mp